به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ضرورت پیگیری ردیف بودجه ملی زیارت مشهد گفت: در حال حاضر حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان، مطالبه دولتی وجود دارد که امید داریم با حمایتهای دولتی بتوانیم این مطالبه خود را وصول کنیم.
حسین حسامی با بیان این مطلب، اظهار کرد: مشهد یک شهر ملی و فراملی است، شعاری که ما در شورای ششم برای مشهد انتخاب کرده ایم، مشهد الرضا (ع)؛ جهان شهر برکت و کرامت است.
وی ادامه داد: زمانی که سخن از جهان شهر بودن مشهد به میان میآید، باید به ابعاد و مولفههای آن اهمیت داد؛ برای اینکه یک شهر به جهان شهر تبدیل شود، باید زیرساختها و ملزومات آن ایجاد شود.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: با حرف و شعار به جهان شهر تبدیل نخواهیم شد در حوزه دیپلماسی شهری، ارتباطات بین المللی، حوزههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی باید یکسری شاخصهایی را مدنظر قرار دهیم تا به جهان شهر تبدیل شویم.
حسامی افزود: مشهد الرضا (ع) سالیانه پذیرای ۳۰ میلیون نفر زائر است که حدود ۴ میلیون نفر از این افراد زائرین خارجی را تشکیل میدهند؛ باید زمینههای لازم برای ورود گردشگران را فراهم آوریم.
وی با بیان اینکه درآمدهای شهر مشهد محلی، اما هزینهها ملی است، تاکید کرد: نوع خدماتی که در مشهد ارائه میشود نیز ملی و بین المللی است؛ این نوع خدمات ما باید در بودجه ملی دیده شود؛ لذا یکی از مواردی که شورای ششم برای آن از دولت و مجلس محترم در حال مطالبه است، این بوده که بتوانیم یک ردیف بودجه ملی برای مشهد داشته باشیم.
ستاد عالی مشهدالرضا (ع) تشکیل شود
رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه مشهد مستلزم ایجاد یک ستاد عالی تحت عنوان مشهد الرضا (ع) است، تصریح کرد: پیشنهاد من این است که این ستاد با حضور استاندار خراسان رضوی، نمایندگان وزرات خانه ها، اعضای شهر، شهردار، نمایندگان مجلس و مدیران ارشد استان تشکیل شود تا پیگیر موضوعات ملی باشیم که یکی از همین موضوعات پیگیری ردیف بودجه ملی و زیارت برای مشهد است.
حسامی بیان کرد: همچنین در کنار این موارد، حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان، مطالبه دولتی وجود دارد که امید داریم با حمایتهای دولتی بتوانیم این مطالبه خود را وصول کنیم؛ زیرا با بودجهای که ما برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرده ایم، فقط میتوانیم امور جاری شهر را مدیریت کنیم؛ اگر میخواهیم شاهد اتفاق خاصی در شهر باشیم باید به بودجه کلان تری دسترسی پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: تمامی موارد مذکور باید در کنار ایجاد درآمدهای پایدار رقم بخورد؛ ما نباید تمامی اقدامات خود را معطوف به بودجه ملی قرار دهیم.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: ما باید به سمت و سوی ایجاد روشهای نوین تامین مالی گام برداریم و در این راه از مشارکتهای مردمی نیز نهایت بهره را ببریم؛ باید در حوزه ایجاد سرمایه گذاری در شهر روشهای خاصی را اتخاذ کنیم و زمینههای لازم برای ایجاد اعتماد در بین سرمایه گذاران را فراهم کنیم.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد